Podnikání

Podlahové topení jako promyšlený tah


Výstavba podlahového topení svépomocí dnes není žádnou utopií. Stačí se porozhlédnout po specializovaných obchodech, nakoupit tu systémovou desku, tedy pochopitelně ne jednu, ale dostatečný počet na vaši podlahu, a spolu s deskami do nákupního košíku přidat i topné hadice, rozdělovač, izolační fólie a pochozí cemento-vláknité desky, a koneckonců i vhodnou podlahovou krytinu. Pokládku topného systému zvládnete sami a topné okruhy pak necháte zapojit instalatérem k rozdělovači, a ten následně k topnému zdroji. Výstavba topení v podlaze vám může zabrat jen několik dnů a topit můžete začít prakticky ihned po zapojení rozdělovače k topnému zdroji, ale rádi bychom vám připomněli, že tím můžete zahájit sérii promyšlených událostí, s nimiž se vám podaří získat dívku vaše srdce. Co tím máme na mysli?

bosé nohy na podlaze

Každý osamělý muž, co má doma podlahové vytápění zapojené například ke krbu s výměníkem, což je nakonec nejen praktické, ale i velmi romantické, může na topný systém přilákat dívku na své první oficiální rande. Podlahové vytápění má mnohem vyšší vypovídající schopnost, než pomyslná sbírka motýlů, na kterou lákali muži své vyvolené před sto lety, a vy to můžete pojmout docela velkoryse:

bosonohá party

Perfektní tepelný komfort – seznámení v zimě má své výhody, především se brzy smráká, a to umožňuje již poměrně brzy zasednout ke konferenčnímu stolku a podávat občerstvení. Z podlahového topení se šíří teplo po celé ploše a místnost je vyhřátá rovnoměrně, a to vaší dívce můžete objasnit a vyzdvihnout tuto výhodu vůči vytápění s radiátory.

Bosonohá party – zkoušeli jste někdy mezi partnery vzájemné doteky bosými chodidly? Je to velmi příjemné a působivé, oba si tak mezi sebou vyměňují energie a dotýkají se na reflexních ploškách, což přináší i lepší náladu a pocit vnitřního uspokojení. S topením v podlaze to půjde realizovat snadno, protože podlahové vytápění samo o sobě svádí vyzout se z přezůvek a svléknout ponožky, teplo od podlahy je natolik příjemné, že se u vás bude vaše přítelkyně cítit moc dobře a bude chtít bosá našlapovat po podlaze častěji. A aby to bylo dokonalé, můžete na podlahu nainstalovat různé masážní prvky (plastové či gumové kuličky, válečky, dřevěné úlomky a další drobné předměty) jako obdobu bosonohého chodníku.